Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Toch geen warm welkom op Schiphol voor Toppers

Shownieuws

De Toppers willen niet door mensenmassa's opgewacht worden op Schiphol. Donderdag zeiden ze nog in 'Toppers op weg naar Moskou' dat ze dat wel wilden.

De Toppers willen niet door mensenmassa's opgewacht worden bij hun terugkeer op Schiphol vanuit Moskou, waar ze donderdag sneuvelden in de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Dat heeft hun management laten weten.

In een donderdag uitgezonden aflevering van 'Toppers op weg naar Moskou' van de Tros zeiden de zangers nog dat ze het leuk zouden vinden opgewacht te worden met bijvoorbeeld rode rozen en tulpen, ook als ze in de halve finale zouden stranden. Ze willen echter in alle stilte verwerken dat ze de finale niet haalden, meldt het management van de Toppers nu.

"Toen dat een week geleden, toen ze net in Moskou waren aangekomen, werd opgenomen, waren ze nog in euforische stemming." Maar van die euforische stemming is op dit moment volgens het management weinig over. Daarom komt er ook geen persmoment op Schiphol.

Jeroen van der Boom arriveert vrijdag al op Schiphol. "Of hij is al geland, of hij landt binnen een uurtje of zo", zegt een woordvoerder van het management. Gordon blijft tot en met zondag in de Russische hoofdstad en René Froger vertrekt eveneens vermoedelijk later dit weekeinde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen