Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Griep velt cast musical 'Joseph'

Shownieuws

De cast van de musical 'Joseph' is geveld door de griep. De voorstelling die vrijdagavond in het Amsterdamse RAI theater gegeven zou worden, gaat niet door.

De cast van de musical 'Joseph and the amazing technicolor dreamcoat' is geveld door de griep. De voorstelling die vrijdagavond in het Amsterdamse RAI theater gegeven zou worden, gaat niet door. Ook door de voorstelling van donderdag werd al een streep gehaald.

Een woordvoerder van Joop van den Ende theaterproducties weet niet precies hoeveel spelers ziek zijn. "Maar het gaat om een groot deel van het ensemble." Volgens haar zijn er bovendien ook een aantal castleden geblesseerd. Hoofdrolspelers Freek Bartels en Renée van Wegberg liggen niet in de ziekenboeg.

Topticketline, dat de kaartverkoop voor de musical regelt, belt alle zestienhonderd mensen die voor vrijdag een kaartje hadden op om te zeggen dat ze niet naar Amsterdam hoeven te komen. De theaterbezoekers worden kosteloos omgeboekt naar een andere voorstelling.

De voorstellingen van dit weekeinde gaan vooralsnog gewoon door. 'Joseph' reist langs de Nederlandse theaters en doet onder meer Venlo, Rotterdam en Utrecht nog aan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen