Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Weer rechtszaken rondom Britney Spears

Shownieuws

Het juridische getouwtrek rondom Britney Spears is nog lang niet over. Voormalig advocaat van de zangeres Jon Eardley wil dat zijn zaak opnieuw wordt behandeld.

Het juridische getouwtrek tussen de 'foute vrienden' van Britney Spears en haar familie is nog lang niet over. Dat blijkt uit berichten van de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ

Een voormalig advocaat van de zangeres, Jon Eardley, die onlangs een contactverbod van drie jaar opgelegd kreeg, wil dat zijn zaak opnieuw wordt behandeld. Hij wil dat dit keer een jury te pas komt aan het oordeel of hij de popprinses lastigvalt. TMZ meldt dat de papieren voor de rechtszaak recentelijk zijn ingediend.

Ondertussen moet de vader van de popprinses zich ook verdedigen tegen aantijgingen van de oud-manager van Spears Sam Lutfi, die eveneens een contactverbod opgelegd heeft gekregen. Lutfi beweert dat Jamie Spears, die als bewindvoerder over zijn dochter is aangesteld, hem vorig jaar in het huis van de popprinses naar de keel is gevlogen.

TMZ meldt op basis van rechtbankdocumenten die donderdag zijn ingediend dat de vader van Spears vindt dat hij het recht had Lutfi een flink pak slaag te geven. De vraag of hij Lutfi daadwerkelijk een paar stevige klappen op de borst heeft verkocht, zoals Lutfi beweert in een door hem aangespannen rechtszaak, omzeilt Jamie Spears echter.

Behalve Lutfi en Eardley kreeg onlangs ook ex-vriend van de popprinses Adnan Ghalib een contactverbod van drie jaar opgelegd. De mannen hebben volgens haar vader geprobeerd de curatele te verstoren waaronder zijn dochter was geplaatst. Ook zouden ze een slechte invloed op zijn dochter hebben. In de tijd dat het slecht ging met Spears ging ze veel met de drie om.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen