Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gerard Butler aangeklaagd voor mishandeling

Shownieuws

Gerard Butler is in Los Angeles aangeklaagd voor mishandeling van een paparazzo. Hij zou de paparazzo in oktober meerdere keren in zijn gezicht hebben gestompt.

(Novum/AP) - Gerard Butler is aangeklaagd voor mishandeling van een paparazzo. De Schotse acteur zou de fotograaf begin oktober meerdere keren in zijn gezicht hebben gestompt nadat die hem met de auto in Los Angeles had achtervolgd.

De zaak is woensdag ingediend bij een rechtbank in Hollywood. Een woordvoerder van justitie in Los Angeles zegt dat Butler tot zes maanden cel tegemoet kan zien als hij wordt veroordeeld.

De manager van Butler stelt dat de acteur zich voorafgaand aan het incident gedwongen zag zijn chauffeur te laten stoppen, nadat de paparazzo meerdere keren door rood licht reed en bijna twee voetgangers aanreed. De Amerikaanse website TMZ wist eerder te melden dat de fotograaf in kwestie na de mishandeling naar het ziekenhuis moest voor hechtingen in zijn lip.

De advocaat van de 39-jarige Butler, vooral bekend van zijn rol in de film '300', zegt dat de acteur niet voor de rechtbank hoeft te verschijnen en dit ook niet zal doen. Butler is deze zomer overigens te zien in 'The ugly truth', waarin ook Grey's Anatomy-ster Katherine Heigl speelt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen