Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Micky Hoogendijk en Adam 'vluchten' niet naar VS

Shownieuws

De kersverse geliefden Micky Hoogendijk en Adam Curry verhuizen niet naar Amerika. Dat zei de actrice dinsdag. Ook zegt ze dat zij en Adam echt verliefd zijn.

De kersverse geliefden Micky Hoogendijk en Adam Curry verhuizen niet naar de Verenigde Staten. Dat zei de actrice en onderneemster dinsdag in RTL Boulevard. Twee weken geleden maakten Adam Curry en Patricia Paay bekend te gaan scheiden. Oorzaak van de breuk is de relatie tussen Hoogendijk en Curry.

"Ik ben echt verliefd en Adam is dat ook", zei Hoogendijk. "Ik heb het gevoel dat ik een supermatch heb. Ik zeg tegen Adam: 'You complete me'." Hoogendijk leerde Curry een kleine twee maanden geleden kennen. De vonk sloeg over na een zakelijke bijeenkomst in Amsterdam. "Het was voor ons allebei een shock. Het was niet de bedoeling, niet gepland."

Hoogendijk wordt nu gezien als de vrouw die een huwelijk van ruim twintig jaar stukmaakte. "Ik geloof niet dat je iemand van een ander af kunt pakken, dan moet er meer aan de hand zijn. Mensen reageren heel fel en dat recht hebben ze." Volgens de actrice is op dit moment niemand 'echt happy'. "Vooral Adam is erg verdrietig over de reactie van hun dochter." De 18-jarige Christina schijnt het bloed van Hoogendijk wel te kunnen drinken.

Toen het bericht over de scheiding naar buiten kwam, werd geschreven dat Curry en Hoogendijk naar de Verenigde Staten zouden vertrekken. Dat is volgens Hoogendijk niet waar. "Ik heb hier mijn bedrijf, ik blijf hier."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen