Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Michael Jackson wilde op wereldtournee'

Shownieuws

Michael Jackson zou woedend zijn op de promotors die hem voor vijftig shows in Londen geboekt hebben. De King of Pop zou liever op wereldtournee gegaan zijn.

Michael Jackson zou woedend zijn op de promotors die hem voor vijftig shows in Londen geboekt hebben. Het Britse boulevardblad The Sun schrijft dat de King of Pop tegen zijn fans gezegd heeft dat hij liever op wereldtournee was gegaan.

Jackson zou slechts tien shows hebben willen geven in de Britse hoofdstad. Hij zou via de media te horen hebben gekregen dat er nog eens veertig extra shows gepland stonden. "Ik ben erg kwaad vanwege de vijftig shows. Ik ging naar bed en wist dat er tien concerten gepland stonden en toen ik wakker werd, waren het er vijftig."

Volgens het boulevardblad maakt de King of Pop zich zorgen over zijn gezondheid en is Jackson bang dat hij niet in sterk genoeg is voor de concertreeks. "Ik weet niet hoe ik vijftig shows moet gaan doen", zou de 50-jarige Jackson gezegd hebben. "Ik eet niet zo veel en zal aan moeten gaan komen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen