Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Noodlanding Bruno tijdens awardshow in scène gezet

Shownieuws

De grap van Sacha Baron Cohen die ervoor zorgde dat Eminem wegliep tijdens een awardshow, is in scène gezet. Baron Cohan landde halfnaakt op de Eminems schoot.

De grap van Sacha Baron Cohen die ervoor zorgde dat Eminem wegliep tijdens de uitreiking van de MTV Movie Awards, is in scène gezet. Baron Cohen landde als zijn typetje Bruno halfnaakt op de schoot van de rapper.

Bruno, zogenaamd een homoseksuele modereporter uit Oostenrijk, mocht de prijs voor beste acteur uitreiken. Verkleed als engel vloog hij richting het podium. Tijdens zijn vlucht kwam de halfnaakte Bruno een obstakel tegen, waardoor hij zijn tocht moest onderbreken. De reporter landde ondersteboven op de schoot van Eminem, waardoor de rapper goed zicht had op het achterste en de edele delen van de 37-jarige komiek.

Na de awardshow, die zondagavond plaatsvond, lieten woordvoerders van zowel Eminem, Sacha Baron Cohen als MTV niets los over een mogelijk complot. Maandag werd duidelijk dat de hele stunt in scène is gezet. Een bron dicht bij de muziekzender bevestigt het complot tegenover het Amerikaanse tijdschrift Life & Style. De bron weet ook te melden dat Eminem niet de eerste keus was. Het was de bedoeling dat Bruno op de schoot van Paris Hilton zou landen, maar zij sloeg het aanbod af.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen