Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Angels & Demons' blijft volle zalen trekken

Shownieuws

'Angels & Demons' voert voor de derde week de Nederlandse bioscooplijsten aan. De verfilming van 'Het Bernini mysterie' bracht al bijna 3,5 miljoen euro op.

'Angels & Demons' voert voor de derde week op rij de Nederlandse bioscooplijsten aan. De verfilming van Dan Browns bestseller 'Het Bernini mysterie' bracht al bijna 3,5 miljoen euro in het laatje.

Tom Hanks weet collega's als Ben Stiller en Julia Roberts achter zich te houden. Stiller's nieuwste film 'Night at the museum 2' is deze week opnieuw de op een na beste bezochte rolprent. Nieuwkomer 'Duplicity', met onder anderen Julia Roberts en Clive Owen, moet genoegen nemen met een derde plaats.

In de Verenigde Staten is het 'Up' dat de lijsten aanvoert. De nieuwste Pixar-film, die het filmfestival van Cannes opende, bracht in het openingsweekeinde bijna 48 miljoen euro op. Alleen de Pixar-prenten 'Finding Nemo' en 'The Incredibles' kenden een beter openingsweekeinde. In Nederland duurt het nog even voordat de nieuwe animatiefilm in de bisocopen komt. 'Up' draait hier vanaf 8 oktober.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen