Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kylie Minogue voelt zich gezegend

Shownieuws

Het gaat goed met Kylie Minogue. Dat heeft de Australische zangeres, bij wie in 2005 borstkanker werd geconstateerd, donderdag gezegd tijdens een interview.

(Novum/AP) - Het gaat goed met Kylie Minogue. Dat heeft de Australische zangeres, bij wie in 2005 borstkanker werd geconstateerd, donderdag gezegd tijdens een interview naar aanleiding van haar eerste tour door de Verenigde Staten dit najaar.

"Het is wonderbaarlijk hoeveel mensen worden getroffen door kanker en het is zeker weten iets wat je bijblijft. Je hebt een hoop om over na te denken en je leven verandert erdoor", vertelt Minogue, die inmiddels kankervrij is verklaard. "Ik voel mij erg gezegend."

Muziek werkte gedurende de tijd dat ze tegen de ziekte vocht zeker therapeutisch, zegt ze. "Mijn zus kwam weleens langs in Parijs, waar ik werd behandeld. Zij had haar iPod vol muziek staan. Ze zei dan: 'Kom op!' en ze veranderde de energie in het hele vertrek en ze probeerde mij echt op te vrolijken."

Over haar tour door Amerika, waarbij ze zes steden aandoet, vertelt ze: "Ik wilde het al heel lang doen, maar het lukte gewoon nooit. En ik had er genoeg van om mezelf dat te horen zeggen, laat staan om mensen te beantwoorden die vroegen: 'Waarom ben je niet in de VS geweest?'. Ik doe het simpelweg omdat ik er zin in heb. Het is niet om iets te promoten en het is fijn om die vrijheid te hebben bij het samenstellen van mijn show."

Op de vraag of ze naar de Verenigde Staten zou willen verhuizen, moet ze lachen. "Als Amerika me willen hebben", zegt ze. "Ik vind het heerlijk om in Amerika te zijn. Dat is een ding wat zeker is."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen