Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Toppers zijn gespannen in 'bloedgezellig' Moskou

Shownieuws

De adrenaline bij de Toppers begint te stromen, zegt René Froger. Donderdagavond hopen ze door te dringen tot de finale van het Eurovisie Songfestival.

De adrenaline bij de Toppers begint te stromen. Dat zei René Froger donderdagavond in RTL Boulevard. Samen met mede-Toppers Jeroen van der Boom en Gordon verscheen hij in het programma, slechts korte tijd voordat het drietal namens Nederland deelneemt aan de halve finale het Eurovisie Songfestival.

Donderdagavond hopen de drie het voor elkaar te boksen om met hun nummer 'Shine' door te dringen tot de finale van het festival in Moskou zaterdag. De drie immer goedgemutste zangers hebben het prima naar hun zin in de Russische hoofdstad. "Het is hier bloedgezellig", zegt Froger.

Gordon zei donderdag tegen Novum Nieuws zaterdag niet mee te kunnen lopen met de homodemonstratie in Moskou. Froger zegt daarover: "Er is zaterdag toch geen tijd om daarin mee te lopen, want dan moeten we repeteren voor de finale."

Gerard Joling, die oorspronkelijk onderdeel uitmaakte van de Toppers maar na een ruzie met Gordon opstapte, wenst de drie in de uitzending van RTL Boulevard donderdagavond het allerbeste. "Ze hebben er alles aan gedaan. Laten we hopen dat de zon voor ze gaat schijnen." Joling kan de halve finale niet op de televisie volgen, aangezien hij moet werken, zegt hij. "Maar ik zal het via de radio volgen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen