Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kim Feenstra presenteert opening modemuseum

Shownieuws

Kim Feenstra maakt 22 mei haar debuut als presentatrice tijdens de opening van het Fashion Museum in Amsterdam. Dat meldt de stichting Nederland Positief.

Kim Feenstra maakt volgende week vrijdag haar debuut als presentatrice tijdens de opening van het Fashion Museum in Amsterdam. Dat heeft de stichting Nederland Positief, de initiatiefnemer van het museum, donderdag bekendgemaakt.

Feenstra won in 2007 het televisieprogramma Holland's Next Top Model. Daarmee sleepte zij een modellencontract bij Max Models ter waarde van vijftigduizend euro, een cover van Glamour, een reclamecampagne van L'Oreal en een Mercedes in de wacht.

Sindsdien kwam zij meermalen in het nieuws, onder meer omdat zij voor de rechter moest verschijnen op verdenking van mishandeling van een vrouw in het uitgaansleven van Groningen. Daarnaast was er veel aandacht van de media voor een steekpartij in augustus vorig jaar in Groningen, waarbij de vriend van het model om kwam.

Feenstra kreeg vorig jaar tijdens de uitreiking van de Dutch Model Awards, ook een initiatief van Nederland Positief, door couturier Frans Molenaar de Style Award in haar handen gedrukt. Molenaar verricht volgende week vrijdag de officiële opening van het Fashion Museum.

Nederland Positief zegt met het modemuseum, dat in het World Fashion Centre in Amsterdam komt, een ode te willen brengen aan talentvolle ontwerpers uit binnen- en buitenland. Inmiddels beschikt het museum over verschillende volgens de stichting unieke creaties van Nederlandse ontwerpers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen