Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rapper 50 Cent scoort rol in politiefilm

Shownieuws

50 Cent heeft een rol te pakken in 'Caught in the crossfire'. De rapper, die Curtis Jackson heet, speelt een bendelid dat informant wordt van de politie.

50 Cent heeft een rol te pakken in 'Caught in the crossfire'. Het Amerikaanse filmvakblad Variety schrijft dat de rapper, die eigenlijk Curtis Jackson heet, naast Chris Klein, Adam Rodriguez en Richard T. Jones te zien zal zijn in de politiefilm.

'Caught in de crossfire' gaat over corruptie binnen de politie. Twee rechercheurs krijgen bij het onderzoek naar een moordzaak te maken met een groep corrupte agenten en een criminele bende. Jackson speelt een bendelid dat informant wordt van de politie. De opnamen beginnen in oktober. Wanneer de film op het witte doek te bewonderen is, is nog niet bekend.

Het is voor 50 Cent niet zijn eerste acteerklus. In 2005 maakte hij zijn debuut in 'Get rich or die trying', een film die losjes gebaseerd is op Jacksons levensverhaal. Ook was hij naast Robert De Niro en Al Pacino te zien in 'Righteous kill'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen