Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pete Wentz' bar dicht op last van politie

Shownieuws

De bar van Pete Wentz is tijdelijk gesloten. Volgens de politie is er in de horecagelegenheid van de Fall Out Boy-bassist alcohol geschonken aan minderjarigen.

Angels & Kings, de New Yorkse bar van Pete Wentz, moet tijdelijk zijn duren sluiten. De politie vermoedt dat er in de horecagelegenheid van de Fall Out Boy-bassist alcohol geschonken is aan minderjarigen. Het Amerikaanse tijdschrift People meldt dat de deur dichtgeplakt is met papieren waarop de verdenkingen staan.

Volgens een woordvoerder van Angels & Kings proberen de eigenaren de fouten recht te zetten. Het is niet de eerste keer dat de bar op de vingers getikt wordt. Al twee keer eerder kreeg de horecagelegenheid een waarschuwing. Toen kwam het niet tot een tijdelijke sluiting, maar de waarschuwingen kunnen nog wel omgezet worden in boetes.

Wanneer Angels & Kings de deuren weer mag openen, is onbekend. "De wet is overtreden", zegt een woordvoerder van de New Yorkse politie. "Als het regelmatig gebeurt, kan de bar permanent gesloten worden."

De 29-jarige Wentz is een van de eigenaren van de rockbar. Andere eigenaren zijn onder anderen leden van Wentz' managementteam en artiesten uit Gym Class Heroes en Cobra Starship. In april bestond Angels & Kings twee jaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen