Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dochter Billy Bob Thornton vervolgd na dood kind

Shownieuws

De oudste dochter van acteur Billy Bob Thornton wordt vervolgd wegens de dood van een 1-jarig kind. Ze zou nalatig zijn geweest toen ze op de peuter paste.

De oudste dochter van acteur Billy Bob Thornton wordt verantwoordelijk gehouden voor de dood van een 1-jarig kind. Amanda Brumfield zou nalatig zijn geweest toen ze op de peuter paste, meldt entertainmentwebsite TMZ.

De 29-jarige Brumfield verklaarde dat de dreumes overleed nadat ze van haar kinderbox gevallen was, maar dat verhaal klopt volgens de politie niet. Uit de autopsie bleek dat het kind een schedelbreuk en een bloeding in de hersenen had. Vermoedelijk heeft het kind een stomp voorwerp op haar hoofd gekregen.

De oppas zegt dat het meisje na haar val een beetje bloedde, maar al snel weer begon te spelen. Brumfield verklaarde naast de peuter in slaap gevallen te zijn. Toen ze het kind enige tijd later optilde, merkte ze dat haar lichaampje verslapt was. Volgens de politie werd pas tweeënhalf uur na de val van de dreumes om hulp gevraagd.

Brumfield is een dochter uit Thorntons eerste huwelijk. De 53-jarige acteur en zanger heeft vijf huwelijken achter de rug. Hij was onder meer getrouwd met actrice Angelina Jolie, met wie hij in 2002 de destijds zeven maanden oude Maddox adopteerde uit Cambodja.

In een reactie laat Thornton weten al jaren geen contact meer te hebben met Brumfield. Wel ging hij in op de dood van het kindje. "Elke keer dat een kind overlijdt is een onvoorstelbare tragedie. Mijn gedachten gaan uit naar de nabestaanden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen