Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sudderend einde voor Life & Cooking

Shownieuws

een kleine half miljoen mensen hebben naar de laatste uitzending van Life & Cooking gekeken. Carlo en Irene trokken iets meer kijkers dan vorige week.

Een kleine half miljoen mensen hebben zondag naar de laatste uitzending van Life & Cooking gekeken. Carlo en Irene trokken wel iets meer kijkers dan vorige week, toen 440 duizend mensen afstemden op het RTL 4-programma.

Zondag kwam er na negen jaar een einde aan het zondagmiddagmagazine van Carlo Boszhard en Irene Moors. De kijkcijfers vielen tegen, mogelijk speelde het lekkere zomerweer een rol. In het verleden stemden regelmatig rond de negenhonderdduizend kijkers af op Life & Cooking.

Het kook- en lifestyle-programma eindigt op de vijftiende plaats van de best bekeken tv-programma's van zondag. Bovenaan de lijst prijkt Hart van Nederland, dat ruim 1,2 miljoen kijkers trok. Daarmee stevent het SBS 6-programma het achtuurjournaal voorbij.

Het nieuwe programma van BNN-voorzitter Patrick Lodiers, Patrick: Ramptoerist, trok zondagavond nog geen 160 duizend kijkers. Het programma, waarin Lodiers op zoek gaat naar humor in landen als Sierra Leone en Libanon, komt niet voor in de top 25.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen