Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eminem krijgt halfnaakte Baron Cohen op schoot

Shownieuws

Eminem is zondag tijdens de MTV Movie Awards de zaal uitgelopen. Hij kon niet lachen om een grap van Sacha Baron Cohen die halfnaakt op zijn schoot landde.

(Novum/AP) - Rapper Eminem is zondagavond tijdens de uitreiking van de MTV Movie Awards de zaal uitgelopen. De 36-jarige artiest kon niet lachen om een grap van Sacha Baron Cohen die halfnaakt op zijn schoot landde.

Baron Cohen mocht als het typetje Bruno de gouden popcorn overhandigen aan de beste acteur. Bruno, zogenaamd een homoseksuele modereporter uit Oostenrijk, maakte een grootse entree. Verkleed als engel vloog hij door het Gibson Amphitheatre in Los Angeles.

Tijdens zijn vlucht naar het podium kwam de halfnaakte Bruno een obstakel tegen, waardoor hij zijn tocht moest onderbreken. Bruno landde ondersteboven op de schoot van Eminem, waardoor de rapper een goed beeld kreeg van het achterste en edele delen van de 37-jarige komiek. "Is de real Slim Shady van plan op te staan?" grapte Baron Cohen, verwijzend naar de tekst van een Eminem-nummer.

De rapper, die zichzelf neerzet als homofoob, was 'not amused'. Zijn entourage was er snel bij en rukte de komiek van Eminem's schoot. Vervolgens stormde de artiest met zijn gevolg de zaal uit.

Of Eminem in het complot zat, is onduidelijk. Bruno's vlucht en plotselinge landing zijn voor de show geoefend en in scene gezet. Bij die repetities was Eminem niet aanwezig, wat erop zou kunnen wijzen dat de artiest van niets wist. Toen hij de zaal uitliep, stonden camera's echter klaar en klonk het alsof hij een microfoon om had, wat het vermoeden doet reizen dat de rapper in het complot zat. Woordvoerders van zowel Eminem, Sacha Baron Cohen als MTV lieten niets los over het incident.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen