Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Eyeworks strikt 'octomom' voor documentaire'

Shownieuws

Nadya Suleman en Eyeworks zijn het eens over een documentaire over Suleman's leven en dat van haar kinderen. Haar advocaat zegt dat de contracten getekend zijn.

Nadya Suleman is het met Eyeworks eens geworden over een documentaire over haar leven en dat van haar veertien kinderen. Suleman's advocaat zegt tegen het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly dat de contracten donderdagavond zijn getekend.

Volgens de raadsman gaat het om een 'quasi realityserie'. Suleman, die in januari beviel van een achtling, en haar veertien kinderen zouden enkele keren per jaar gefilmd worden. "Een van de draaidagen zou op de eerste verjaardag van de achtling kunnen zijn", licht de advocaat toe.

Het productiebedrijf is volgens de raadsman nu op zoek naar een geïnteresseerde omroep. "Er zouden meerdere shows per jaar kunnen zijn. Van alles is mogelijk, het ligt aan de wensen van de omroep." Hoeveel Suleman overhoudt aan de deal, wil haar advocaat niet zeggen.

Geruchten dat Eyeworks, het productiebedrijf van Reinout Oerlemans, een documentaire over Suleman gaat maken, deden al langer de ronde. In april zei Suleman, die door de media 'octomom' gedoopt is, dat haar kinderen tot hun achttiende zullen worden gevolgd door camera's. Eyeworks wilde dat bericht niet bevestigen, maar gaf aan in onderhandeling te zijn met Suleman. Zondag was het productiebedrijf niet bereikbaar voor commentaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen