Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Steeds minder kijkers voor Dancing with the Stars

Shownieuws

De kijkcijfers van de RTL-show Dancing with the Stars dalen gestaag. Zeshonderdduizend mensen keken vrijdagavond naar de uitslag. Mari van de Ven moest weg.

De kijkcijfers van de RTL-show Dancing with the Stars dalen gestaag. Bijna zeshonderdduizend mensen zagen vrijdagavond dat make up- en haarstylist Mari van de Ven en zijn danspartner Denise Qualm werden weggestemd uit het programma. Dat blijkt zaterdag uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek.

Eerder op de avond zagen nog iets meer dan zevenhonderdduizend tv-kijkers het paar en de andere bekende Nederlanders met hun danspartner over de dansvloer zwieren. Met deze kijkcijfers was de derde aflevering van Dancing with the Stars de slechtst bekeken uitzending van dit seizoen.

Vorige week trok het programma nog iets meer dan een miljoen kijkers en boeide de uitslag nog altijd bijna 770 duizend mensen. Naar de eerste aflevering keken 1,1 miljoen mensen, waarbij de uitslag met een miljoen kijkers ook goed bekeken werd.

Mari van de Ven en zijn danspartner kregen vrijdagavond het minste aantal punten van de jury. Het publiek zorgde er vervolgens niet voor dat de make up- en haarstylist volgende week mag terugkomen.

Vorige week moest Gigi Ravelli al het veld ruimen. Tijdens de eerste show viel het gordijn voor GTST-collega Emiel Sandtke. Aan de wedstrijd doen nu nog Lange Frans, Nicolette van Dam, Manon Thomas, Idols-finaliste Nathalie Makoma, Ursul de Geer en Jamai Loman mee.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen