Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Excuses Jan Smit over lange stilte

Shownieuws

Jan Smit heeft zijn excuses aangeboden aan zijn fans. Op zijn site schrijft hij dat hij het hem spijt dat hij lang niets van zich heeft laten horen.

Jan Smit heeft zijn excuses aangeboden aan zijn fans. Op zijn website verontschuldigt de Volendamse zanger zich zaterdag omdat hij 'veel te lang' niets van zich heeft laten horen op jansmit.com. "Door alle drukte en omstandigheden was ik gewoon niet in staat om iets nuttigs te typen."

Vorige week dinsdag meldden de managers van Jan Smit en Yolanthe Cabau van Kasbergen dat de twee uit elkaar zijn. De managers stelden dat de twee, die in april 2007 naar buiten traden met het nieuws dat ze een stel waren, al eerder hadden besloten uit elkaar te gaan. Ze hadden het nog even stil gehouden totdat ze alles op een rijtje hadden gezet. Over de reden van de breuk en wanneer ze precies uit elkaar zijn gegaan is vooralsnog officieel niets bekendgemaakt.

De Volendamse zanger schrijft dat hij hoopt dat zijn fans begrijpen dat de voorbije weken zijn hoofd niet stond naar het schrijven van een stukje op zijn website. Het gaat wel goed met hem, zo laat hij weten. "En ik ben blij dat jullie er altijd voor me zullen zijn… Dat geeft me een heel fijn gevoel!" Smit sluit af met de belofte snel weer wat van zich te laten horen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen