Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Family Matters-actrice bevalt van een zoon

Shownieuws

Family Matters-actrice Jaimee Foxworth is moeder geworden van een zoon. Foxworth en haar vriend Michael Shaw hebben hem Michael Douglas Shaw Jr. genoemd.

Family Matters-actrice Jaimee Foxworth is vrijdag moeder geworden van een zoon. Dat heeft een woordvoerder van de actrice, die vier seizoenen lang jongste dochter Judy Winslow speelde in de Amerikaanse sitcom en daarna korte tijd in de porno-industrie werkte, gezegd tegen het Amerikaanse tijdschrift People.

Foxworth en haar vriend Michael Shaw hebben het kind, dat in Los Angeles werd geboren, Michael Douglas Shaw Jr. genoemd. Tien dagen voor de bevalling was de actrice uitgerekend. Foxworth zou hebben laten weten dat het de mooiste dag van haar leven was. "Ik vind het geweldig moeder te zijn en ik kan ook niet wachten om weer aan het werk te gaan."

De actrice had in december bekendgemaakt dat ze zwanger was. Toen vertelde ze People dat ze in jaren niet meer zo gelukkig was geweest. De 31-jarige Foxworth heeft een aantal moeilijke jaren achter de rug, nadat ze na vier seizoenen uit Family Matters werd geschreven. Ze gebruikte drugs en kwam uiteindelijk terecht in de reality televiseshow Celebrity Rehab with Dr. Drew.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen