Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Burgemeester bezoekt winnares Holland's Got Talent

Shownieuws

De 11-jarige Tessa Kersten uit Venlo wordt zaterdag door de Venlose burgemeester Hubert Bruls gehuldigd. Tessa won vrijdag het programma Holland's Got Talent.

De 11-jarige Tessa Kersten uit Venlo, die vrijdagavond het televisieprogramma Holland's Got Talent won, krijgt zaterdag een bezoek van de Venlose burgemeester Hubert Bruls. Hij komt om 17.00 uur bij het zangeresje thuis op bezoek en overhandigt haar daarbij bloemen en een cadeau. Dat heeft een woordvoerder van de gemeente laten weten.

Meer dan 1,4 miljoen mensen zagen vrijdagavond hoe Tessa de finale van de talentenjacht won, meldt SBS 6, die het programma uitzond. Zes finalisten streden om de titel. Behalve Tessa waren dat het 10-jarige zangeresje Maxime Beelen, operazanger Alberto, dansgroep Groove Kings, gitarist Lars en danstrio Psionics.

Juryleden Henkjan Smits, Patricia Paay en Robert Ronday hadden vrijdagavond niets in te brengen, het kijkerspubliek mocht de winnaar bepalen. Tessa wist met haar vertolking van 'Sweet child o'mine' van Guns N'Roses en 'Sacrifice' van Anouk de meeste stemmen van het publiek binnen te slepen.

De 11-jarige Venlose werd tijdens haar acts op de gitaar begeleid door haar broer. De winnares van vorig jaar, acrobate Danielle Bubberman, reikte de Holland's Got Talent-award aan Tessa uit. De hoofdprijs is het geven van een optreden tijdens de concertreeks van Gerard Joling in Spaarnwoude dit najaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen