Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fotograaf sleept Britney Spears voor de rechter

Shownieuws

Een voormalige fotograaf van TMZ daagt Britney Spears voor de rechter. Spears reed in oktober 2007 met haar auto over de voet van de paparazzo.

(Novum/AP) - Een voormalige fotograaf van de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ daagt Britney Spears voor de rechter. Spears reed in oktober 2007 met haar auto over de voet van de paparazzo, die hij hierbij zou hebben gebroken. Hij vindt dat de popprinses roekeloos reed en hem heeft mishandeld.

Het incident gebeurde toen Spears wegreed uit een parkeergarage in Los Angeles en werd belaagd door fotografen. Toen ze toeterend weg wilde rijden, raakte ze een vallende fotograaf. Na het incident stopte Spears de auto en leek ze in huilen uit te barsten. De andere fotografen moedigden haar vervolgens aan weg te rijden.

Fotograaf Ricardo Mendoza heeft vrijdag in Los Angeles de papieren voor de zaak tegen de popprinses ingediend. Mendoza wil ook een aantal bedrijven van Spears voor de rechter zien, omdat de agenten van die ondernemingen volgens de fotograaf hadden moeten weten dat Spears niet in staat was om fatsoenlijk een voertuig te besturen.

Het incident gebeurde in een turbulente periode voor de popdiva. Een paar uur eerder had ze de voogdij over haar twee zoons verloren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen