Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Linda de Mol nieuw doelwit Carlo en Irene

Shownieuws

Linda de Mol is een nieuwe inspiratiebron voor De Tv-kantine van Carlo Boszhard en Irene Moors. Ook Wendy van Dijk is een van de nieuwe typetjes in de show.

Linda de Mol is een nieuwe inspiratiebron voor het programma De Tv-kantine van Carlo Boszhard en Irene Moors. De blonde presentatrice behoort tot de nieuwe typetjes die zijn toegevoegd aan het scala gepersifleerde BN'ers dat voorbijkomt in de show. Dat heeft RTL woensdag bekendgemaakt.

Het parodieprogramma wordt elke vrijdag bij RTL 4 uitgezonden tussen de liveshow en de uitslag van X Factor in. De eerste twee afleveringen trokken gemiddeld ruim 1,7 miljoen kijkers. De scripts worden geschreven door Carlo en Irene, die zelf ook alle typetjes spelen.

Aanvankelijk hadden Carlo en Irene aangekondigd dat ze in totaal 71 bekende Nederlanders op de hak zouden nemen in hun programma, onder wie Matthijs van Nieuwkerk, Erwin van Lambaart en Kim Holland. Woensdag maakten ze echter bekend dit aantal te hebben uitgebreid met inspiratiebronnen als De Mol, Jan Peter Balkenende, Angela Groothuizen, Wendy van Dijk en Frits Sissing.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen