Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Extra Night of the Proms-concerten

Shownieuws

Het muziekfestival Night of the Proms heeft twee extra concerten toegevoegd in Nederland. Eén in Arnhem op 14 november, de ander op 22 november in Rotterdam.

Aan het lijstje met concertdata van muziekfestival Night of the Proms zijn twee extra concerten toegevoegd. De eerste is in Arnhem op 14 november, de tweede op 22 november in Rotterdam. Ook Antwerpen krijgt er twee extra shows bij, op 25 en 28 oktober. Dat meldt organisator Mojo dinsdag.

In totaal zijn er nu zeven concerten gepland in Nederland. Op 13 november vindt het eerste concert plaats in het Gelredome in Arnhem. De laatste show van het muziekevenement wordt op 22 november gehouden in de Rotterdamse muziekhal Ahoy.

De kaartverkoop van het concert verloopt volgens de organisatie stormachtig door de 'indrukwekkende' line-up. Onder anderen jazzmuzikant Toots Thielemans en zangeres Sharon den Adel van Within Temptation laten zich horen op de 25e editie van het muziekevenement. In mei hoopt de organisatie nog een artiest bekend te maken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen