Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Keane sluit Beatstad Festival af

Shownieuws

De Engelse band Keane sluit het Beatstad Festival dit jaar af. Ook VanVelzen en Alain Clark treden op tijdens de vijfde editie van het festival.

De Engelse band Keane sluit het Beatstad Festival dit jaar af. Dat hebben wethouder van Den Haag Frits Huffnagel en presentator Dennis Weening donderdag bekendgemaakt. Ook VanVelzen en Alain Clark treden op tijdens de vijfde editie van het festival, dat zaterdag 29 augustus plaatsvindt op het Malieveld in Den Haag.

Stereo, de band die in oktober tot stand kwam via de televisieshow Rock Nation, staat verder eveneens op het programma, net als Rigby en Miss Montreal. De eerste scoorde de afgelopen maanden een paar bescheiden hitjes met onder meer het nummer 'Pass by you' en de laatste deed hetzelfde met onder meer 'Just a flirt'.

Beatstad is volgens de organisatie ooit begonnen als een puur Haags feestje met drie Haagse bands op het podium. Het is in korte tijd uitgegroeid tot een groot nationaal festival met een internationale programmaring en uitstraling, stelt de festivalorganisatie. Organisator Arwin Touw zegt erg tevreden te zijn met de programmering. Het festival trekt sinds de eerste editie jaarlijks ongeveer veertigduizend bezoekers. De opbrengst van Beatstad gaat ieder jaar naar een goed doel. Dit jaar is dat War Child.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen