Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Publiek houdt het niet droog bij Farrah's Story

Shownieuws

Het publiek dat een voorvertoning van de documentaire over Farah Fawcett bekeek, moest geregeld een traantje wegpinken. Ook oogstte de documentaire applaus.

(Novum/AP) - Het publiek dat woensdagnacht in Beverly Hills een voorvertoning van de twee uur durende documentaire over Farah Fawcett bekeek, moest geregeld een traantje wegpinken. Ook oogstte de documentaire applaus. In Farrah's Story, dat vrijdag op de Amerikaanse zender NBC wordt uitgezonden, is te zien hoe de 62-jarige actrice omgaat met en wordt behandeld voor anale kanker.

Een van de aanwezigen was Ryan O'Neal, met wie Fawcett een 24-jarige zoon heeft en die ondanks dat hun relatie in de jaren negentig officieel ten einde kwam nog altijd veel contact met de actrice heeft. Ook hij hield het niet droog.

Een vriendin van Fawcett, collega-actrice Alana Stewart, noemde het 'echt Farrah's avond'. De voormalig Charlie's Angels-actrice voelde zich niet goed genoeg om de voorvertoning bij te wonen. O'Neal zegt van plan te zijn de documentaire samen met Fawcett te bekijken.

Bij Fawcett werd in 2006 anale kanker vastgesteld, die inmiddels is uitgezaaid naar haar lever.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen