Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sylvana Simons heeft relatie met multimiljonair

Shownieuws

Presentatrice Sylvana Simons heeft een relatie aangeknoopt met multimiljonair Roland Kahn. "Het is een droom die werkelijkheid wordt", zei de 56-jarige Kahn.

Presentatrice Sylvana Simons heeft een relatie aangeknoopt met multimiljonair Roland Kahn. "Het is een droom die werkelijkheid wordt", vertelt de 56-jarige eigenaar van kledingketens als Wonder Woman en Cool Cat in de nieuwste editie van het blad Quote.

Kahn en Simons, die pas enkele weken een stel zijn, kennen elkaar sinds 1990. Bij toeval liepen de twee elkaar in maart weer tegen het lijf tijdens een presentatie van een nieuw tassenlabel in de Bijenkorf. "Daar is de vonk echt overgesprongen", vervolgt Kahn. "Onze relatie krijgt steeds meer verdieping, ik heb nog nooit een vrouw ontmoet die zo op alle fronten bij mij past."

Kahn, die volgens Quote een eigen vermogen heeft van 315 miljoen euro, scheidde onlangs van de moeder van zijn drie kinderen. De 38-jarige Simons, die voorheen een relatie had met ondernemer Frank van Hoorn, heeft uit eerdere relaties twee kinderen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen