Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Robin Williams grapt over hartoperatie

Shownieuws

De aan zijn hart geopereerde Robin Williams is zijn grappen nog niet verleerd. Hij zei David Letterman dat zij nu de 'brotherhood of the zipper chests' vormen.

(Novum/AP) - De acht weken geleden aan zijn hart geopereerde Robin Williams is zijn grappen nog niet verleerd. De komiek, die te gast was in de talkshow van David Letterman, grapte tegen de presentator dat zij nu samen een nieuw genootschap vormen, de 'brotherhood of the zipper chests'. Letterman onderging in 2000 een meervoudige bypassoperatie.

Voor Williams was het zijn eerst interview sinds zijn operatie. Bij de 57-jarige Hollywoodster moest een hartklep worden vervangen. Hij heeft nu de hartklep van een koe, vertelde hij. "Vooral het grazen is erg leuk."

Williams, die door de ingreep noodgedwongen zijn eenmansshow 'Weapons of self-destruction' moest staken, is vanaf woensdag in de Nederlandse bioscopen te zien in de film 'Night at the museum 2: battle of the Smithsonian'. Het Amerikaanse televisiestation CBS zendt die dag ook het interview met hem uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen