Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beyoncé en T.I. favorieten voor BET Awards

Shownieuws

Beyoncé en T.I. zijn de grote kanshebbers voor een Black Entertainment Television Award. De zangeres en de rapper zijn allebei vijf keer genomineerd.

Beyoncé en T.I. zijn volgende maand de grote kanshebbers bij de uitreiking van de BET Awards. De zangeres en de rapper zijn allebei vijf keer genomineerd, zo meldde het Amerikaanse televisiestation Black Entertainment Television (BET), dat het prijzengala voor zwarte acteurs, musici en atleten organiseert.

Beyoncé is genomineerd in de categorieën beste vrouwelijke r&b-artieste en beste actrice. Met de twee videoclips van 'Single ladies' en 'If i were a boy' behoort de 27-jarige zangeres tot de kanshebbers in de categorie video van het jaar. Ze is ook genomineerd voor de publieksprijs.

T.I., die bij de platenmaatschappij van Justin Timberlake onder contract staat, is eveneens genomineerd voor de video van het jaar en de publieksprijs. Daarnaast maakt de 28-jarige rapper kans om te worden uitgeroepen tot beste mannelijke hiphopartiest. Ook zijn samenwerkingen met Rihanna en Yung L.A. en Young Dro leverden hem twee nominaties op.

Tot de andere kanshebbers voor een BET Award behoren Lil Wayne, T-Pain, Jennifer Hudson, Kanye West en Jamie Foxx, die de awardshow presenteert.

De negende editie van de jaarlijkse BET Awards vinden 28 juni plaats in Los Angeles. Het prijzengala wordt opgeluisterd met optredens van Maxwell en Ne-Yo. Vorig jaar was Lil Wayne de grote winnaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen