Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bridget Maasland moeder van het jaar

Shownieuws

Bridget Maasland is woensdagmiddag door het tijdschrift Mama uitgeroepen tot famous mama van het jaar. "Ik vind het fantastisch", reageert de kersverse moeder.

Bridget Maasland is woensdagmiddag door Mama Magazine uitgeroepen tot 'famous mama van het jaar'. "Ik vind het fantastisch", zei de presentatrice in een eerste reactie, die acht maanden geleden beviel van zoontje Mees Kingston. "Dit is toch wel de beste award die je als moeder kunt krijgen."

Maasland wordt door het blad geroemd om haar toewijding. Ook heeft ze met het door haar gepresenteerde RTL-programma 'Hoe word ik mama in Amsterdam-Zuid' een extra laagje glamour aan het moederschap toegevoegd, vindt het tijdschrift. Zelf ervaart Maasland het zijn van moeder als een zegen. "Ik heb een makkelijk en lief kindje. Hij lacht de hele dag", vertelt de 34-jarige blondine. Voormalig GTST-actrice Maria Kooistra werd door het blad uitgeroepen tot best geklede moeder. Veel moeite kost dat haar niet, want haar kinderen zijn inmiddels al uit de poepluiers. Wel heeft ze haar carrière vanwege haar kroost op een lager pitje moeten zetten. "Maar dat vind ik niet erg, want dat pak ik over tien jaar wel weer op", aldus de moeder van drie. Tot de andere bekende genomineerde mama's behoorden Caro Lenssen, Renate Verbaan, Maria Kooistra en Caroline de Bruijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen