Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jim Bakkum zingt titelsong Sukse en Wiske-film

Shownieuws

Jim Bakkum zingt de titelsong van de animatiefilm 'Sukse en Wiske - De Texas rakkers'. Hij zingt het nummer 'Dat ben jij' van Han Kooreneef.

Jim Bakkum zingt de titelsong van de animatiefilm 'Sukse en Wiske - De Texas rakkers'. Hij zingt het nummer 'Dat ben jij'. Dit lied is speciaal voor de film geschreven door Han Kooreneef, die eerder schreef voor onder anderen Marco Borsato en Jeroen van der Boom.

'Dat ben jij' wordt 26 juni als tweede single uitgebracht van het nieuwe Nederlandstalige album 'Nu' van de runner-up van de eerste Nederlandse editie van Idols. De twaalf nummers tellende cd komt vrijdag uit.

De producenten van de film maakten eerder bekend dat onder anderen Xander de Buisonjé, Daniel Boissevain, Javier Guzman, Jennifer Hofman, Jeroen van der Boom en Dennis van der Geest in de huid van diverse karakters kruipen en met hun stemmen de film tot leven brengen.

'Suske en Wiske - de Texas rakkers' is een verfilming van het gelijknamige stripboek van Willy Vandersteen. In de film nemen de twee het op tegen de gemaskerde boef Jim Parasijt, die van plan is de wereld te verkleinen met een magisch Indiaans verkleinpoeder. De film draait vanaf 23 juli in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen