Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frasier-acteur getrouwd met levenspartner

Shownieuws

Frasier-ster David Hyde Pierce is getrouwd met zijn levenspartner Brian Hargrove. Dat heeft de acteur gezegd in het talkshowprogramma The View van ABC.

Frasier-ster David Hyde Pierce is getrouwd met zijn levenspartner Brian Hargrove. Dat heeft de acteur, die in Frasier Dr. Niles Crane speelde, gezegd in het talkshowprogramma The View van ABC.

De acteur heeft jarenlang zijn privéleven uit de media gehouden. Desondanks vertelde Hyde Pierce, die zijn trouwring droeg, dat hij en Hargrove 'heel stilletjes' in het huwelijksbootje zijn gestapt in Californië op 24 oktober. De acteur en producent Hargrove zijn nog steeds officieel getrouwd, hoewel het hooggerechtshof van Californië dinsdag bepaalde dat het verbod op het homohuwelijk in de Amerikaanse staat rechtsgeldig is.

De inwoners van Californië bepaalden in november, kort na het huwelijk van de acteur, per volksraadpleging dat homo's niet met elkaar mogen trouwen in de staat. Boos over de beslissing van het hooggerechtshof zei Pierce Hyde: " Oh, geweldig, dan waren we net op tijd." Hij noemde het iets heel geks dat vreemden een stem hebben in een privébeslissing.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen