Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jack Tweed bezoekt graf Jade Goody

Shownieuws

Jack Tweed, de weduwnaar van de overleden realityster Jade Goody, is vrijdag vrijgekomen uit de gevangenis. Dezelfde dag bezocht hij nog het graf van Goody.

Jack Tweed, de weduwnaar van de overleden realityster Jade Goody, is vrijdag vrijgekomen uit de gevangenis. Dezelfde dag bezocht hij nog het graf van Goody, meldt de Britse boulevardkrant The Sun. Tweed zou een rode roos bij zich hebben gehad en het graf hebben verzorgd. Ook huilde hij volgens The Sun bij het graf.

De moeder van Tweed zei vrijdag dat Tweed blij is dat hij weer vrij is en dat het goed met hem gaat, maar dat alles mogelijk wel teveel voor hem zou worden. "Hij is nog steeds overstuur over Jade. Hopelijk wordt hij sterker door hier te zijn." De Britse realityster overleed 22 maart aan de gevolgen van kanker.

De 21-jarige Tweed zat een gevangenisstraf uit voor de mishandeling van een taxichauffeur. De weduwnaar belandde vorig jaar al in het huis van bewaring, nadat hij een 16-jarige jongen met een golfclub te lijf was gegaan

[Novum]

Gerelateerde Artikelen