Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Doug Reinhardt boycot The Hills

Shownieuws

Vriendje van Paris Hilton Doug Reinhardt blijft ver uit de buurt van de Amerikaanse reality-show The Hills. "Die show is zo stom en nep", zegt La Hilton.

Doug Reinhardt, het vriendje van Paris Hilton, blijft ver uit de buurt van de Amerikaanse reality-show The Hills. "Die show is zo stom en nep. Hij wil er zelfs geen onderdeel van uitmaken", zo heeft zijn vriendinnetje gezegd, meldt het Britse tijdschrift OK! Magazine.

Reinhardt dook in het verleden een aantal keer op in de serie. De 24-jarige honkballer is een tijd het vriendje geweest Lauren Conrad, om wiens leven de serie een hele tijd heeft gedraaid. Ook is hij een paar keer uit gegaan met het zusje van Spencer Pratt, Stephanie.

Volgens Paris wil haar liefje niet meer in de serie verschijnen, omdat hij verkeerd zou worden afgeschilderd en omdat relaties worden verzonnen die helemaal niet bestaan. "Hij vindt het gewoon stom", zegt ze. Reinhardt zal echter wel zijn opwachting maken in de nieuwe BFF-show van La Hilton, waarin Paris op zoek gaat naar een hartsvriendin ('best friend forever'). Hierin zal hij meerdere keren te zien zijn, zo maakt het koppel bekend.

Over het tweetal gaan al tijden geruchten dat ze zich binnenkort gaan verloven. Daarover heeft Reinhardt tegen het Amerikaanse tijdschrift People gezegd dat ze het er over hebben gehad. "Als het gebeurt, dan gebeurt het."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen