Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Esmee Denters scoort met 'Outta here'

Shownieuws

Esmee Denters is met haar album 'Outta here' deze week vanuit het niets binnengekomen op de zesde plek in de Album Top 100. Ze stond al in de Single Top 100.

Esmee Denters is met haar album 'Outta here' deze week vanuit het niets binnengekomen op de zesde plek in de Album Top 100. De Nederlandse YouTube-bekendheid stond al vier weken in de Single Top 100 met de gelijknamige single.

Denters werd wereldberoemd met de muziekvideo's die zij van zichzelf op YouTube plaatste. Zo bood Justin Timberlake haar een contract aan bij zijn platenlabel en mocht ze optreden in zijn voorprogramma.

Inmiddels heeft Denters met 'Outta here' in deze lijst de tweede plek weten te bemachtigen, nadat ze vorige week nog op de twaalfde plaats stond. Alleen X Factor-winnares Lisa staat nog hoger in de lijst met 'Hallelujah'. Ze neemt met dit nummer, dat vanuit het niets binnenkwam op de eerste plek, al drie weken de koppositie in.

Vorige week wist winnaar van het Eurovisie Songfestival Alexander Rybak haar daar met zijn 'Fairytale' ook niet van af te krijgen, waardoor hij het toen moest doen met de tweede plaats. Denters weet deze week Rybak te verstoten naar de derde plek. Madcon met 'Beggin'' en Lady Gag met 'Poker face' maken de top vijf van de Single top 100 compleet.

Guus Meeuwis staat in de Album Top 100 op de eerste plek, gevolgd door Eros Ramazotti, die met 'Ali e radici' vanuit het niets binnenkomt op de tweede plaats. Adele staat met '19' op de derde plek, Eminem met 'Relapse' op de vierde en Krezip met 'Best of' op de vijfde plaats.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen