Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Belinda Meuldijk moet huis Rob de Nijs uit

Shownieuws

Belinda Meuldijk moet binnen zes weken het huis van Rob de Nijs uit. Dat heeft de rechtbank in Utrecht bepaald, bevestigt haar vriend Thierry Duval.

Belinda Meuldijk moet binnen zes weken het huis van haar ex-man Rob de Nijs in Bosch en Duin uit. Dat heeft de rechtbank in Utrecht bepaald, zo bevestigt haar vriend Thierry Duval vrijdag. Meuldijk beraadt zich volgens Duval op een hoger beroep.

Meuldijk had haar ex-geliefde voor de rechter gesleept, omdat ze de woning niet wilde verlaten. Het kort geding werd twee weken geleden voor de rechtbank in Utrecht behandeld.

In januari oordeelde de rechter in Utrecht al dat Meuldijk de woning voor afgelopen vrijdag moest verlaten. In het vonnis werd als voorwaarde voor het vertrek van Meuldijk gesteld dat De Nijs haar vrijwaart van haar hypothecaire verplichtingen, maar volgens Meuldijk was de zanger hier nog niet in geslaagd.

Eerder maakten Meuldijk en De Nijs, die vorig jaar scheidden, de afspraak dat Meuldijk per 1 november 2008 de woning moest verlaten. Zij zei toen geen nieuwe woning te kunnen vinden. De huizenjacht zou namelijk worden bemoeilijkt door de autistische stoornis van hun zoon Yoshi, die afhankelijk is van speciaal onderwijs. Vervolgens moest de rechter eraan te pas komen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen