Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tom Brady: Gisele is niet zwanger

Shownieuws

Het Braziliaanse topmodel Gisele Bündchen is niet zwanger. Haar man Tom Brady heeft donderdag gezegd dat hij en zijn vrouw geen baby verwachten.

(Novum/AP) - Het Braziliaanse topmodel Gisele Bündchen is niet zwanger. Haar man, American footballspeler Tom Brady, heeft donderdag gezegd dat hij en zijn vrouw geen baby verwachten. De sportman vertelde dit aan zijn toehoorders tijdens zijn eerste persconferentie sinds hij in 2008 tijdens de openingswedstrijd voor de rest van het seizoen geblesseerd raakte.

Brady, die een zoon heeft met actrice Bridget Moynahan, trouwde afgelopen winter tijdens huwelijksceremonies in Costa Rica en Californië met het supermodel. Afgelopen week meldde de website radaronline.com dat Bündchen aan vrienden zou hebben verteld dat ze zwanger is.

Door zijn blessure had Brady meer tijd voor zijn 21 maanden oude zoon Jack. "Ik koester dat soort momenten. Al heel lange tijd overkomen mij geweldige dingen en dit jaar was dat niet anders. In verschillende onderdelen van mijn leven had ik succes, met een huwelijk en met kinderen."

Toen verslaggevers de sportman erop wezen dat hij 'kinderen' zei in plaats van 'kind' en vroegen of er misschien een nieuwe spruit onderweg was, schudde hij glimlachend zijn hoofd en zei hij: "Nee, één is genoeg. Ik heb honden en dat is alles wat ik nodig heb."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen