Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Susan Boyle overwoog te stoppen'

Shownieuws

Susan Boyle heeft kort overwogen niet mee te doen aan de finale van Britain's Got Talent zaterdag. De Schotse had problemen met de druk die op haar ligt.

(Novum/AP) - Susan Boyle heeft kort overwogen niet mee te doen aan de finale van Britain's Got Talent zaterdag. De 48-jarige Schotse had problemen met de druk die op haar ligt. Dat schrijft jurylid Piers Morgan op zijn blog. Boyle heeft volgens het jurylid de afgelopen dagen veel gehuild.

Ook heeft Boyle er korte tijd over gedacht maar helemaal met de show te stoppen, schrijft Morgan. De Britse krant de Daily Mirror schrijft vrijdag dat de zangeres zich compleet heeft afgezonderd.

De enigszins onverzorgde en onopvallende Boyle werd vorige maand op slag wereldberoemd, nadat ze met haar auditie voor Britain's Got Talent zowel de jury als het publiek van de talentenjacht met haar uitvoering van het nummer 'I dreamed a dream' overdonderde. Het bewuste optreden is inmiddels zestig miljoen keer bekeken op filmpjeswebsite YouTube. Onder de fans van Boyle bevinden zich actrice Demi Moore en talkshowkoningin Oprah Winfrey.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen