Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tom Sizemore opgepakt voor oude drugszaak

Shownieuws

Tom Sizemore is donderdag in Hollywood gearresteerd vanwege een drugszaak uit 2007. Dat heeft de politie bekendgemaakt. Hij is inmiddels weer vrijgelaten.

(Novum/AP) - Acteur Tom Sizemore is donderdag in Hollywood gearresteerd vanwege een drugszaak uit 2007. Dat heeft de politie bekendgemaakt. In mei 2007 werd de acteur, die onder meer heeft gespeeld in de films 'Heat', 'Saving private Ryan' en 'Black Hawk down', in het Californische Bakersfield opgepakt nadat agenten de verboden drug metamfetamine hadden aangetroffen in zijn auto.

Hem werden vervolgens zeven drugsgerelateerde feiten ten laste gelegd en uiteindelijk werd hij veroordeeld tot therapie om van de drugs af te komen en een proeftijd van drie jaar. Uit rechtbankdocumenten uit Bakersfield blijkt dat een rechter in april op verzoek van reclasseringsambtenaren de proeftijd van Sizemore heeft herroepen. Het is onduidelijk wat de 47-jarige acteur fout heeft gedaan. Hij is inmiddels weer vrijgelaten, blijkt uit gevangenisdocumenten.

Sizemore werd samen met een andere man opgepakt, nadat agenten die reageerden op een oproep die niets met de twee te maken had, op hen stuitten. Wie deze andere man is, heeft de politie niet bekendgemaakt. De onbekende man werd opgepakt wegens drugsbezit. Sizemore werd aangehouden omdat er voor hem nog een opsporingsbericht uitstond.

De acteur heeft de afgelopen jaren verschillende juridische problemen gehad. Zo werd hij in 2003 veroordeeld voor het mishandelen van zijn ex-vriendin, de voormalige hoerenmadam Heidi Fleiss. Een jaar later werd hij veroordeeld voor het bezit van metamfetamine. Daarna werd hij nog een aantal keer gearresteerd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen