Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johan Vlemmix houdt uitverkoop

Shownieuws

Johan Vlemmix verkoopt alle spullen die hij afgelopen jaren heeft verzameld vanaf dinsdag via mijnkraampje.nl. "Ik ga alles wat ik heb opruimen", vertelt hij.

Johan Vlemmix verkoopt alle spullen die hij in de loop der jaren heeft verzameld vanaf dinsdag via de website mijnkraampje.nl. "Ik ga alles wat ik heb opruimen", vertelt Vlemmix. "Ik heb de afgelopen jaren zo veel spullen verzameld dat het een obsessie wordt."

De 50-jarige mediapersoonlijkheid biedt op de website auto's en kleding aan, maar ook zijn zanginstallatie, een schilderij van koningin Beatrix, zijn televisiebed, troon en gouden koets. Verder stelt hij een gouden plaat van Elvis Presley beschikbaar, talloze boeken over het koningshuis en oranje artikelen. Alles wordt onder de naam 'Johan Vlemmix-kraampje' op de site geplaatst.

De verkoop staat volgens Vlemmix symbool voor een nieuwe frisse start. "Ik ga niet stoppen hoor, maar ik ga een nieuwe uitdaging aan en wil beginnen met een schone lei", legt hij uit. "Ik vertrek binnenkort voor een lange vakantie naar Amerika en ik wil daar net als in Nederland de media proberen te bespelen, maar dan op een andere manier dan bijvoorbeeld een filmster. Ik blijf natuurlijk de grootste mediahoer van Nederland en wil kijken of dit ook lukt in Amerika", grapt hij.

De oranjefanaat wil de spullen op korte termijn via de website van de hand doen en heeft ook al een doel voor ogen voor de opbrengst. "Ik wil alles op korte termijn verkopen, want anders sla ik het gewoon weer op in een van de zes opslagplaatsen die ik heb", vertelt Vlemmix. "Ik heb in het verleden veel gedaan voor goede doelen, maar de opbrengst van mijn spullen gaat dit keer naar mijzelf."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen