Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Valerio en Dennis zoeken totaalpakket in sterretje

Shownieuws

BNN'ers Valerio en Dennis beschikken naar eigen zeggen over een droombaan. "Kers op de taart is dit jaar het programma Sterretje Gezocht", aldus de laatste.

BNN'ers Valerio Zeno en Dennis Storm hebben zelf het gevoel dat ze over een droombaan beschikken. "Kers op de taart is dit jaar het programma Sterretje Gezocht", zegt Dennis tegen Novum Nieuws. Samen met Valerio presenteert hij vanaf vrijdag de talentenjacht voor de jongerenomroep.

Volgens het tweetal wordt het programma 'geen afzeikshow als Idols'. Toch moeten de potentiële sterretjes zich in de eerste aflevering in bikini op een lopende band presenteren. Alleen de dames die door de vleeskeuring komen, mogen van de band afstappen en hun mond opendoen.

De beginnende presentatoren vinden het vooral belangrijk dat hun nieuwe collega over het totaalpakket beschikt. "Ze moet goed kunnen presenteren, acteren en zingen. Maar eigenlijk moet ze alles wat ze doet met flair doen", legt Valerio uit.

Of het sterretje daadwerkelijk rijk gaat worden bij BNN is nog maar de vraag. De heren grappen zelf dat ze boven de Balkenendenorm verdienen. Te hoog vinden ze hun salaris niet. "Ik vind het vooral treurig dat Balkenende zo weinig verdient", grapt Dennis.

Sterretje Gezocht is vanaf vrijdag wekelijks te zien op Nederland 3.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen