Kies je favoriete radiostation

Dossiers

American Express klaagt Courtney Love aan

Shownieuws

American Express sleept Courtney Love voor de rechter. De creditcardmaatschappij claimt nog ruim 250 duizend euro van de zangeres te krijgen, zo meldt de BBC.

American Express sleept Courtney Love voor de rechter. De creditcardmaatschappij claimt nog ruim 250 duizend euro van de zangeres te krijgen. Dat meldt de Britse omroep BBC donderdag.

Uit de bij een rechtbank in Los Angeles ingediende stukken blijkt dat de creditcard van Love is geblokkeerd. De 44-jarige Hole-zangeres mag het stukje plastic niet meer gebruiken, omdat ze er 'niet in slaagde en weigerde' te betalen.

Vorige maand beweerde Love dat de complete erfenis van Kurt Cobain verdwenen is. Volgens de weduwe van de Nirvana-zanger hebben de beheerders het aan haar en haar dochter toebehorende deel van de erfenis in vastgoed gestoken. De zangeres kwam hier pas laat achter omdat ze haar bankzaken niet goed bijhield, zo verklaarde haar advocaat destijds.

Cobain pleegde in 1994 zelfmoord. Hij liet naar schatting ruim vierhonderd miljoen euro na aan zijn moeder, zussen, broer, vrouw en dochter.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen