Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bodyguard bezorgt Chris Brown aanklacht

Shownieuws

Chris Brown is aangeklaagd door een paparazzo. De fotograaf beweert te zijn mishandeld door een bodyguard van de zanger en eist daarom een schadevergoeding.

(Novum/AP) - Chris Brown is woensdag aangeklaagd door een paparazzo, die beweert te zijn mishandeld door een bodyguard van de r&b-zanger. Volgens Robert Rosen, zoals de fotograaf heet, kreeg hij een klap van de beveiligingsmedewerker toen hij op 13 mei foto's probeerde te maken van een basketballende Brown in een sportschool in Los Angeles.

Rosen beweert lichamelijke en emotionele schade aan het incident te hebben overgehouden en eist daarom een schadevergoeding, zo blijkt uit de door hem ingediende rechtbankstukken. Brown zou hem echter niets hebben misdaan.

Volgens de advocaat van de 20-jarige zanger is Rosen 'een van die op geld en publiciteit beluste paparazzi'. "Hij heeft dit al eerder gedaan, alleen toen zonder succes", aldus de raadsman in een persverklaring. In 2007 diende een paparazzo met dezelfde naam een gelijke aanklacht in tegen voormalig James Bond-acteur Pierce Brosnan. Die zaak werd afgewezen door een rechtbank.

Brown moet donderdag in de rechtszaal verschijnen voor de vermeende mishandeling van zijn ex-vriendin Rihanna. De zanger is naar eigen zeggen onschuldig. In een YouTube-video liet hij weten 'geen monster te zijn'. Daarnaast benadrukte hij van zijn fans te houden en zijn tegenstanders niet serieus te nemen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen