Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tros ruilt Jan Smit in voor Ali B

Shownieuws

Ali B is de tweede teamcaptain van 'Te leuk om waar te zijn'. De rapper neemt de rol over van Jan Smit, de ex van presentatrice Yolanthe Cabau van Kasbergen.

Ali B is vanaf oktober de tweede teamcaptain van 'Te leuk om waar te zijn'. De rapper neemt de rol over van Jan Smit, die deze functie in het eerste seizoen van het Tros-programma op zich nam. 'Te leuk om waar te zijn' wordt gepresenteerd door Yolanthe Cabau van Kasbergen, de ex van Jan.

Volgens een persbericht van de omroep was het Yolanthe die Ali B vroeg. "Ik was al eens te gast in het programma en vond het zo gezellig dat ik niet lang heb hoeven nadenken toen mijn goede vriendin Yolanthe mij als teamcaptain vroeg", reageert de rapper.

In 'Te leuk om waar te zijn' krijgen twee teams een reeks homevideo's te zien. Aan hen is vervolgens de taak om te bepalen welke filmpjes echt zijn en welke in scène zijn gezet. Het andere team staat onder leiding van Horace Cohen, die ook in het eerste seizoen van de partij was. Het tweede seizoen is vanaf oktober op de buis. De opnamen beginnen volgende maand.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen