Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rapper Brutus 'zo blij als een kind' met zoontje

Shownieuws

Rapper Brutus is dinsdag voor het eerst vader geworden. Zijn vriendin beviel van een zoon, Robbe. Het kereltje weegt 3490 gram en is 51,5 centimeter lang.

Rapper Brutus is dinsdag voor het eerst vader geworden. Zijn vriendin Janneke de Ridder beviel van een zoon, Robbe. "Brutus vindt het helemaal geweldig, hij is zo blij als een kind", zegt zijn manager woensdag.

De baby kwam geheel volgens plan ter wereld in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam. Robbe weegt 3490 gram en is 51,5 centimeter lang. Het kereltje is inmiddels thuis. "Ze mochten vrij snel na de bevalling het ziekenhuis verlaten. Alles is goed verlopen", aldus Brutus' manager.

De 25-jarige Brutus, die eigenlijk Thijs Frederiks heet, is de jongere broer van rapper Lange Frans. De 27-jarige Lange Frans en zijn vrouw Daniëlle kregen eind augustus hun eerste kindje, zoon Willem. "De tweede in de Frederiks-familie dus", vertelt zijn manager, die tussen neus en lippen door laat weten dat Thijs en Janneke voorlopig geen trouwplannen hebben.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen