Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Toppers op de fiets naar persconferentie

Shownieuws

De Toppers zijn zondag op de fiets naar de persconferentie gereden. Na de repetitie kwamen de drie de persruimte binnen op hun 'Delftsblauwe' fietsen.

De Toppers zijn zondagmiddag in Moskou op de fiets naar de persconferentie gereden. Na de tweede repetitie kwamen de drie de persruimte binnen in hun 'Delftsblauwe' pakken op bijpassende fietsen. Luid bellend maakten Gordon, René Froger en Jeroen van der Boom hun weg naar het podium, waar ze een countryversie van 'Shine' ten gehore brachten.

De Toppers beklemtoonden dat het bij de Toppers niet alleen maar om de lol gaat. De Toppers doen niet 'alleen maar' leuk, zeiden Gordon, René en Jeroen in koor. "'Shine' is een heel serieus liedje met een boodschap", stelde Van der Boom, "maar we maken er op het podium wel een feestje van."

Verhalen in de internationale media als zou het de Nederlanders louter te doen zijn om de jolijt zijn volgens Van der Boom 'een tekortkoming van zulke journalisten'. "Als je de persinformatie en de tekst van 'Shine' leest, dan kun je niet zeggen dat het alleen maar een grap is." Gordon, die het nummer schreef, viel hem bij. "De act is natuurlijk wel heel leuk. Wij met die pakken met verlichting erin, de achtergrondzangeressen met die pruiken en veel te lange wimpers. Het is gewoon een onwijs leuke act, maar we staan er wel heel serieus op te treden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen