Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hersenschudding velt Nick Schilder

Shownieuws

Nick van Nick & Simon blijkt een zware hersenschudding te hebben overgehouden aan een auto-ongeluk donderdag in Spanje. Eerder leek het mee te vallen.

Nick Schilder, de helft van het duo Nick & Simon, blijkt een zware hersenschudding te hebben overgehouden aan het auto-ongeluk waarbij het duo donderdag betrokken raakte in Spanje. Dat meldt manager Aloys Buys maandag.

Het Volendamse duo was naar Spanje afgereisd voor de videoclip van hun single 'De dag dat alles beter is'. Tegen het eind van de opnamen begaven de remmen van een door Nick bestuurde oldtimer het. Uiteindelijk wist hij de auto tot stilstand te brengen door tegen een bergwand te sturen.

Nick leek na onderzoek in een Spaans ziekenhuis aanvankelijk met een lichte hersenschudding en wat schaafwonden te zijn weggekomen. "Vrijdagavond stond hij daarom alweer op de planken in Zwolle", legt Buys uit. Na het optreden voelde de Volendammer zich echter niet goed en snelde hij met zijn vriendin naar het ziekenhuis. Daar werd geconstateerd dat hij toch een zware hersenschudding heeft overgehouden aan de crash.

De optredens en promotieactiviteiten van Nick & Simon zijn in ieder geval tot volgende week maandag afgezegd. Het concert dat het Volendamse duo vrijdag zou geven in de Maaspoort in Den Bosch is verschoven naar 4 juni.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen