Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Courtney Love aangeklaagd door ontwerpster

Shownieuws

Courtney Love is aangeklaagd door een ontwerpster omdat ze haar zou hebben zwartgemaakt op internet. Dawn Simorangkir diende een aanklacht in wegens laster.

Courtney Love is aangeklaagd door een kledingontwerpster, omdat ze de vrouw zou hebben zwartgemaakt op internet. Dawn Simorangkir, die ontwerpt onder de naam Boudoir Queen, heeft bij de rechtbank in Los Angeles een aanklacht tegen de zangeres ingediend wegens laster en contractbreuk.

Volgens de rechtbankdocumenten vroeg Love vorig jaar aan Simorangkir kleding voor haar te ontwerpen. Toen de kledingstukken af waren zou de zangeres echter hebben geweigerd te betalen. Hierna begonnen volgens Simorangkir de beledigingen op internet. Love zou de ontwerpster op verschillende websites, waaronder MySpace en Twitter, hebben uitgemaakt voor hoer, dief en drugsverslaafde.

De 44-jarige ex-drugsverslaafde Love, die nog niet heeft gereageerd op de rechtszaak, was zangeres van de rockband Hole. De weduwe van Nirvana-zanger Kurt Cobain acteert ook: ze speelde in films als 'The people vs. Larry Flint' en 'Man on the moon'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen