Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michelle Rodriguez valt televisiecrew aan

Shownieuws

Michelle Rodriguez heeft voor opschudding gezorgd op een vliegveld in Mexico. De Amerikaanse actrice viel uit naar een televisieverslaggever die haar benaderde.

(Novum/AP) - Michelle Rodriguez heeft voor opschudding gezorgd op een vliegveld in Mexico. De Amerikaanse actrice viel uit naar een televisieverslaggever die haar benaderde, schold hem uit en probeerde hem te slaan.

Het incident vond donderdag plaats op het vliegveld van Mexico-stad, waar Rodriguez arriveerde in een rolstoel en met een donkere zonnebril op. Toen de verslaggever en zijn cameraploeg de actrice benaderden, sprong ze op uit de rolstoel en schreeuwde dat ze ziek was, waarna ze uithaalde naar de crew.

Op een persconferentie een dag later wilde de 30-jarige brunette alleen kwijt dat ze 'ook maar een mens is' en dat ze soms 'beestachtige dingen' doet als ze haar geduld verliest. Ze bood geen excuses aan en ging ook niet in op de vraag waarom ze in een rolstoel arriveerde.

Rodriguez, die een rol speelde in het tweede seizoen van Lost, was in Mexico voor de promotie van de film 'Fast and furious', die volgende week in Nederland uitkomt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen