Kies je favoriete radiostation

Dossiers

René van Kooten en Annette Barlo in GTST

Shownieuws

René van Kooten en Annette Barlo krijgen een gastrol in Goede Tijden Slechte Tijden. Van Kooten voor drie weken en Barlo voor drie maanden.

René van Kooten en Annette Barlo krijgen een gastrol in Goede Tijden Slechte Tijden. Dat heeft RTL woensdag bekendgemaakt. Musicalacteur Van Kooten duikt dinsdag in de soapserie van RTL 4 op als de succesvolle zakenman Frederik Waals, en Barlo is volgende week donderdag voor het eerst te zien als fysiotherapeute Lies de Weerdt. Van Kooten vertolkt de rol van Waals voor drie weken. Barlo speelt drie maanden lang mee.

Het personage van Waals is de enige geïnteresseerde in het te koop aangeboden huis van de familie van Vicky Pouw, gespeeld door Liza Sips. Hij blijkt echter meer geïnteresseerd in Vicky zelf.

Het personage van Barlo, die in het verleden onder meer de rol van Anna Bol vertolkte in de Vara-serie Oppassen, wordt in het plaatsje Meerdijk waar de serie zich voornamelijk afspeelt aangesteld als fysiotherapeute. Ze gaat Nina Sanders, gespeeld door Marly van der Velden, helpen bij haar revalidatie. De Weerdt is echter een pittige dame en Nina heeft daar moeite mee. Het personage van Barlo gaat ook nog een romantisch avontuur tegemoet met een inwoner van Meerdijk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen